Köksrenovering Huddinge

Jeshua Service

Byggfirma i Huddinge med expertis inom köksrenovering

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Köksrenovering

Bor du i Huddinge med omnejd och är i behov av en köksrenovering? Jeshua Service erbjuder både mindre och totala köksrenoveringar utfört av professionella hantverkare. En ytlig köksrenovering är med andra ord ny köksinredning, nytt golv och klinker, med mera. Skulle planlösningen behöva ändras för att passa dina önskemål och behov krävs däremot en mer omfattande köksrenovering. Våra snickare i Huddinge hjälper även till med rivning av köket samt bortforsling av detta.

När du har hört av dig till oss angående en köksrenovering så går vi tillsammans igenom vad du har för idéer, där vi också kan komma med förslag och lösningar. Därefter kan vi ge ett kostnadsförslag samt en tidsplan.

Våra hantverkare och målarmästare i Huddinge kan hjälpa dig med allt från köksrenovering, badrumsrenovering och totalrenovering till måleriarbeten.

modernt och mysigt kök efter köksrenovering

Våra tjänster

Vår byggfirma i Huddinge erbjuder erfarna hantverkare med kompetens att utföra flera olika sorters arbeten. Vi är flexibla och lyssnar därför alltid på kundens önskemål och anpassar tjänsterna därefter.

Kontakta oss för mer info!

Köksrenovering

Våra professionella hantverkare i Huddinge hjälper dig med din köksrenovering med allt ifrån planering till utförande. Oavsett om du bara vill byta ut köksluckor och bänkskivor eller bygga ett helt nytt kök från grunden så kan du känna dig trygg med oss.

Renovera badrum

Om du har tankar på att renovera ditt badrum i Huddinge hjälper vi dig från idé till renoveringens slut. Vi utför ytliga renoveringar som nytt kakel eller duschkabin. I annat fall gäller en större renovering där till exempel golvvärme installeras eller ändringar i planlösningen.

Måleri

Våra erfarna måleriarbetare har ett öga för detaljer och är väldigt noggranna med förarbetet för att kunna garantera ett snyggt resultat. Oavsett om det gäller att måla i samband med en köksrenovering eller att behandla vackra snickerier så finns vi där för dig.

Total ombyggnation

Jeshua Service i Huddinge erbjuder kvalitativa renoveringar av erfarna snickare. En total ombyggnation innebär att allt byggs upp från grunden. Det vill säga rivning ända ned i bjälklagen, strukturella ändringar som justering av planlösning, med mera.

Trädgårdstjänster

Utöver olika byggtjänster erbjuder vi på även olika trädgårdsarbeten. Det kan vara underhåll som gräsklippning, häckklippning, borttagning av ogräs och kantklippning. Andra arbeten är till exempel läggning av ny gräsmatta, plantering av häck och växter samt stenläggning.

Om våra hantverkare i Huddinge

Jeshua Service i Huddinge erbjuder kompetenta målarmästare samt snickare för både badrumsrenovering, köksrenovering och totalrenovering. Våra duktiga hantverkare utför tjänster åt såväl privatpersoner och företag som till bostadsföreningar, vi hittar lösningar för alla.

Våra starkaste egenskaper är tillförlitlighet, erfarenhet och flexibilitet. Därmed är vi noga med att lyssna på specifika krav och önskemål från våra kunder för att hålla vår service på topp. Jeshua Service i Huddinge har varit verksamma under flera år och har sedan start gjort kunder nöjda genom att bemöta dom med stort engagemang och kvalitativa tjänster. Hos oss finns erfarna hantverkare med kompetens inom flera olika områden.

Varför välja oss?

När du anlitar oss kan du lita på att vi alltid tar hänsyn till dina önskemål och behov och skräddarsyr våra tjänster därefter. Vi är måna om att våra kunder ska känna sig nöjda med våra arbeten och värdesätter därför förstklassig service och kvalité. Jeshua Service uppfyller dessutom Brabyggares kvalitetskrav vilket bland annat innebär att vi har den kunskap, de certifikat och medlemskap som krävs för att utföra olika projekt.

Välkommen till vår professionella byggfirma i Huddinge!

Frågor och svar

Hur lång tid tar en köksrenovering?

Vi brukar kunna ha en uppfattning om hur lång tid din köksrenovering tar redan när vi bokar in det. Dock är det svårt att säga en exakt tid då det ibland kan gå snabbare eller att något oförutsägbart dyker upp som gör att det tar längre tid. Då vi värdesätter kvalitet så stressar vi inte fram något utan gör allt noggrant.

Var är ni verksamma?

Våra snickare och måleriarbetare utför tjänster främst i Huddinge men givetvis även i hela Stockholmsregionen vid behov och önskemål. Skulle du vilja anlita våra hantverkare för tjänster utanför Stockholm ber vi dig att kontakta oss så ser vi till att komma fram till en lösning.

Erbjuder ni ROT-avdrag?

Ja det gör vi. Vill du nyttja ROT-avdrag måste du meddela oss detta i förväg. Du måste också lämna ditt personnummer samt fastighetsbeteckning/ org.nr på brf. till oss. Det är ditt ansvar att uppgifterna är korrekta. Tänk också på att du måste stå som ägare till fastigheten där arbetet utförs, samt att ägandet är registrerat i Skatteverket eller i Lantmäteriets register.

ROT- och RUT-avdraget är sammanlagt 75 000 kr per person och år, dock är ROT-avdraget högst 50 000 kr per år. Det är din inkomst som avgör hur mycket avdrag du kan få. Har du nyttjat avdragen från andra tjänster under året är det bra om du tar ut ett intyg på hittills nyttjad ROT och RUT och lämnar till oss. Det gör du smidigt med e-legitimation genom skatteverkets e-tjänst eller app-tjänst.

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Har du några frågor eller funderingar angående köksrenovering i Huddinge? Maila eller ring så återkommer vi så snart vi kan!